Hybridbiler:

Hybrid biler har en meget lang historie, det er således mere end 20 år siden at Toyota sendte de første hybridbiler på markedet. Det er dog først i de senere år at de bliver solgt i større antal og nu er der også kommet flere mærker med på vognen.

Hos os er der 2 mand der har været på sikkerheds kursus og el/hybrid bils kursus.

Vi er således klar til at lave service og reparationer på din Hybrid/el-bil.

 

Miljø:

Det er vigtigt at vi alle passer på vores omgivende miljø, vores bidrag til dette, er at ca. halvdelen af den strøm vi bruger på værkstedet kommer fra solceller.

Vi har også fået foretaget en analyse af vores affalds håndtering, så vi sikre at mest muligt bliver genbrugt. Vi sortere vores affald i mange fraktioner bl.a. olie, bremseæske, kølervæske, plast, elektronik, metal, pap, dæk og flere endnu.

 

Eftersyn:

Eftersyn er mange ting, det er ikke noget problem at lave et billigt eftersyn, man skal bare lade være med at lave noget, så bliver prisen lav. Man får i store træk det man betaler for.

Udgangspunktet for at lave et seriøst eftersyn, bør tage udgangspunkt i fabrikkens forskrifter, så man sikrer sig at de ting der har faste udskiftnings intervaller, f. eks. tændrør og tandrem bliver skiftet.

Bilfabrikkerne laver ensartet service planer for hele Europa og tager ikke højde for at klimaet er noget anderledes her, end i midt-europa. Det har særligt betydning for bremserne, som kræver noget mere pleje end foreskrevet. De bør adskilles og renses en gang om året og ikke kun inspiceres visuelt. Ligesom gearkasse olier også bør skiftes regelmæssigt. Når vi laver eftersyn efter bilens forskrifter bliver den også kontrolleret for kampagner og tilbagekaldelser fra importøren, ligesom vi registrer eftersynet i fabrikkens service registrering, hvis der er en.

Kontakt os og få en vurdering af hvad der passer til dig og din bil.

Til dem der vil have det, har vi også 2 eftersynspakker, et basiseftersyn og et udvidet.

De koster

                             Basis                1095,-

                             Udvidet            2395,-

Se her hvad de indeholder

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev